Vår personal

​​​​​​​​​​​​Alla vi på PlusVita, kontorspersonal så som omvårdnadspersonal besitter både kunskapen och insikten som behövs för att göra en ypperlig insats.
Inställningen inför uppdraget är ett av de mest betydande kriterierna för att arbeta hos oss och rätt inställning förespråkas därför starkt inom organisationen.

 

Anhöriganställning

Det uppstår väldigt ofta situationer då familjemedlemmar till de som är i behov av hjälp känner att de gärna hjälper till att sköta om sina äldre, allt ifrån några timmar i veckan till heltid.

Därför är vi alltid öppna för att, i den mån kommunen godtar önskemålet låta anhöriga att mot ersättning, hjälpa till med servicen och omsorgen så länge alla parter är överens och finner det lämpligt. Den anhörige ska uppfylla alla kriterier vad gäller utbildning, erfarenhet, förhållningssätt och ansvarstagande precis som alla andra som söker arbete på PlusVita.

 

Detta ska du tänka på när du söker jobb hos oss!

  • Vi ser gärna att du har utbildning och- eller lämplig erfarenhet och vi lägger betydande vikt på personlighet , inställning och fårhållningssätt.
  • Vi kräver att du har ett rent brottsregister. Därför kräver vi en ett  utdrag ur belastningsregistret vilket du kan ladda ned/fylla i och skriva ut direkt längre ner på sidan. Tänk på att skicka in det samtidigt som du skickar in din ansökan till oss, vid lyckad intervju kommer vi inte att kunna skriva ett anställningsavtal förrän vi ditt utdrag ur belastningsregistret.
  • Att arbeta hos oss innebär ansvar och stor förståelse för andra människors behov av att leva ett så självständigt och oberoende liv som möjligt. Din insikt och din empati är därför högst värdefulla egenskaper då ditt arbete går ut på att dela med dig av ditt hjärta i en stimulerande och varierande miljö.
  • B-körkort är ett krav. Det är nästintill omöjligt att hinna i tid till våra kunder utan bil. Dock finns undantag då vi har uppdrag innanför tullarna och där kollektivtrafiken är ett effektivare transportmedel men sådana uppdrag har vi få av.
  • Vi kräver att du behärskar språket i tal och skrift. Kommunikationen är vital då yrket som omvårdnadspersonal till 90% av tiden handlar om socialisering med kund och där du även kommer i kontakt med anhöriga, distriktssköterskor, biståndshandläggare och inte minst chefer, arbetsledare på PlusVita.
    Dessutom ska du dagligen dokumentera webbaserade program och mobilaplikationer.


Känner du att du besitter ett stort hjärta och uppfyller alla våra kriterier ska du inte tveka att skicka in din ansökan till oss!

​Observera! Vid intervjutillfället behöver du ha med dig ett utdrag från belastningsregistret och giltig ID-handling. Det tar ca två veckor innan du får utdraget från polismyndigheten så beställ det i god tid via länken nedan:

Begäran om utdrag ur belastningsregistret (PDF)

 

Jobbansökan & CV skickas till
​rekrytering@plusvita.se